Kategorije
novosti Popusti

Otvorene prijave za radionicu POP POET vol. 2

Otvorene prijave za radionicu POP POET vol. 2 u Klubu-knjižari Giardini 2.

Nakon višemjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa i preventivnim mjerama koje su bile na snazi posljednjih mjeseci, vaše i naše mjesto susreta, povezivanja i kulture, knjiška oaza pod krošnjama u centru grada znano kao Klub-knjižara Giardini 2 odlučno kreće s aktivnostima.

Potaknuti uspješnošću prošlogodišnjeg izdanja radionice Pop Poet, Klub & knjižara Giardini 2 pokreće drugo izdanje poetsko-glazbene radionice POP POET vol. 2. Radionica je osmišljena za grupu od deset polaznika/ca. Sastoji se od trinaest susreta, svaki u trajanju od dva školska sata. Prvih šest susreta vodit će cijenjena i nagrađivana autorica Dorta Jagić, koja već dugi niz godina vodi radionice kreativnog književnog stvaralaštva i pisanja poezije. Drugi dio radionice sastoji se od sedam susreta, a održat će se pod mentorstvom mladog pulskog glazbenika i producenta Marina Morosina. Marino će polaznicama i polaznicima pomoći da svoje stihove zabilježe kao audio materijal dopunjen različitim glazbenim efektima koristeći program Ableton. Radionica će se održati u Klubu-knjižari Giardini 2, a prema potrebi i online. Prezentacija autorske poezije u spoju s elektronskom glazbom i digitalnim obradama snimljenoga teksta bit će upriličena u Klubu-knjižari Giardini 2 po završetku radionice.
Prva radionica održat će se 12. ožujka, a prijaviti se možete do 10. ožujka. Prijave se vrše putem e-maila klubgiardini2@sanjamknjige.hr ili na broj telefona 099 814 4405.

Prijavi se i potakni kreativnost!
Usudi se stvarati!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.